avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dezhumare din cauza degradarii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dezhumare din cauza degradarii

Buna ziua!!!
Va cer un sfat,o indrumare...
Bunicul meu a fost inhumat in urma cu 6 ani,intr.o cripta care s.a degradat foarte tare si sta sa se prabuseasca in orice moment. Am facut o cerere de dezhumare la parintele care administreaza cimitirul si nu poate aproba deoarece nu au trecut cei 7 ani si nici nu ma aflu in perioada prevazuta de sanepit...
Am fost astazi la sanepid si nici ei nu pot sa imi dea aprobare, mai devreme de 7 ani se da doar in cazuri exceptionale,crima,etc...
Ce ma indrumati sa fac? Ce pot sa fac sa reusesc sa reabilitez structura de rezistenta?
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: FlorentinaFlori , utilizator 21:39, 29 Mai 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc mult pentru rapiditatea cu care mi.ati raspuns!!!
Nu se poate reabilita decat din interiorul ei...voi incerca si varianta care mi.ati sugerat.o!
O seara frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare referitoare la inmormantare cmf139 cmf139 Buna seara, Am o întrebare puțin mai ciudata zic eu... Am participat la o înmormântare unde soțul decedat a fost îngropat \\"deasupra\\" ... (vezi toată discuția)
Profanare de mormant, exhumare fara permisiunea proprietarului ContSters379157 ContSters379157 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema si as dori putina consultanta daca se poate. Sunt proprietarul unui loc de veci, unde a fost demult, in 1986 inmormantat ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea termica a apartamentului armand67 armand67 Locuiesc intr-un bloc de 10 etaje, la etajul 1. Doresc sa reabilitez termic [b]doar apartamentul proprietate personala[/b], nu si toate nivelurile cladirii in ... (vezi toată discuția)