avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot preveni pronunțarea într-un dosar judecat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot preveni pronunțarea într-un dosar judecat fără probe legale? Nu vreau să pierd, am fost omis de la moștenire printr-un concurs de complicități și nereguli

Apel aproape de pronuntare. Am descoperit ca probe nu au existat, dar s-a judecat. Doresc sa previn pronuntarea, trebuie alt avocat, caci se vrea inchidere dosar. Nu vreau sa pierd, am fost omis de la mostenire...concurs de complicitati si nereguli...Ce pot face, ma prezint singur, cer!. suspendare/ termen nou nu cred-motiv- nu s-au depus probe de catre parati, lipsa aparare, sau ce? Peste cateva zile are loc termenul. Daca av nu se prezinta dar eu, fara cunostinte juridice pot fi considerat ca parte prezenta? Doresc suspendare...
Ultima modificare: Luni, 17 Iunie 2019
Manuela Rășină, administrator
Buna ziua,
Discutati cu avocatul dumneavoastra.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai aveti catvea zile, cautati un alt avocat, caci nu stim ce e acolo si date multe nu ne dati... fara probe s-a judecat dar inca nu e in pronuntare, deci nu s-a judecat, mai puteti depune.
Nici unul din motivele invocate de dvs este posibil sa nu duca la amânarea cauzei,încercați să angajați urgent alt av dispus să va ajute ,bineinteles daca va mai poate ajuta la acest moment.Depuneti dvs acte daca aveti pt a face instanta sa inteleaga ce doriti.
Scuze, sfatul dumneavoastra este corect, dar, exista un dar...fond si apel!
Asta fac de trei termene, de cand m-am luminat. Cer documente de la sursa si depun, manu propria. Dar se pare ca daca s-a judecat si fondul fara probe, ce mai vreau? merge si asa. Cum sa fac, sa nu merg si sa se suspende?
Caut, dar...experimentul anterior a durat doi ani. Cand pierzi increderea, nu mai ramane nimic. Pareau foarte dispusi sa incheie, de doua termene, vine vacanta, asa cred, bine inteles, poate ma insel. Unele probe nu vor veni, dosarul era varza. Puteti sa imi spuneti daca un certificat de nastere este echivalent/poate tine loc de certificat de mostenitor? Va multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 16 Iunie 2019
gi-jane2, moderator
Cutati un avocat, nu stim ce sa faceti, nu stim macar daca se va suspenda in lipsa dv. De trei termene puteati gasi un ajutor juridic. Mobilizati-va sa faceti ceva efectiv, lasati scrisul pe forum.

Alte discuții în legătură

Acordarea unui termen pentru angajare avocat puncuskaa puncuskaa acordarea unui nou termen de judecată în vederea garantării dreptului la apărare este obligatorie sau este optional? (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare sanse - urgent Tempus Tempus Buna seara. Ce șanse ar fi sa fie admisă o contestație în anulare la un proces penal. Sotul meu a fost achitat în primă instanță iar la curtea de apel ... (vezi toată discuția)
Parchetul, citatia si instanta jon53 jon53 La multi ani tuturor! Pe data de 5 ian. 2010 am mers la judecatorie pentru judecarea pe fond a plangerii impotriva rezolutiei procurorului. Intrucat eram ... (vezi toată discuția)