Cum pot preveni pronunțarea într-un dosar judecat fără probe legale? Nu vreau să pierd, am fost omis de la moștenire printr-un concurs de complicități și nereguli
Apel aproape de pronuntare. Am descoperit ca probe nu au existat, dar s-a judecat. Doresc sa previn pronuntarea, trebuie alt avocat, caci se vrea inchidere dosar. Nu vreau sa pierd, am fost omis de la mostenire...concurs de complicitati si nereguli...Ce pot face, ma prezint singur, cer!. suspendare/ termen nou nu cred-motiv- nu s-au depus probe de catre parati, lipsa aparare, sau ce? Peste cateva zile are loc termenul. Daca av nu se prezinta dar eu, fara cunostinte juridice pot fi considerat ca parte prezenta? Doresc suspendare...
D-NA AVOCAT ROMASCANU! imi pare rau ca trebuie sa va aduc la cunostiinta ca legea a fost modificata dupa incidentul nostru (vedeti modificarea la art 16, art d) legea apelor din 2017). Deci in 2015, nu eram in culpa....si da, din pacate ni s-au intamplat multe lucruri neplacute, pentru ca am ramas singurii pe baricade din cei 12 nemultumiti de situatia creata de construirea nelegala a acestei fabrici in mijlocul unui cartier de locuinte. Daca imi permiteti, as putea sa va intreb cum ati fi reactionat dvs cand dupa o investitie de 80000 de euro, (munca parintilor nostri si a noastra), va-ti trezi cu 60-80 db, zgomot pe fereastra casei (de la 7 dimineata pana a doua zi la 5) si cu mirosul pe care l-am mentionat. Amenda a fost o razbunare din partea garzii care a fost sanctionata de cei de la centru, care au dispus in plus incetarea activitatii acestei fabrici. Daca misiunea noastra a fost sa aducem liniste in aceasta zona si sa nu se mai fabrice ,,bautura cu gust de vin", amenda nici nu mai conteaza!!!....
Ma bucur ca am "gazduit" si of-ul dumneavoastra, Sanseverina. Face bine cand putem sa incredintam "hartiei"/ ecranului, sa fie vazute/cunoscute cazurile noastre.
REVIN la oile mele: Alte procese, acelasi avocat: Cer si primesc INCHEIEREA, pe mail; scrie asa:
(hotărârea de pierdere apel)
Motivatia:
"Incheierea ce face obiectul prezentului apel a fost pronuntata la data de 28.03.2019, termenul de apel curge de la pronuntarea incheierii, potrivit art. 69 al. 3 rap. la art. 64 si art. 65
Cpr civ., termenul fiind de 5 zile, iar ultima zi a termenului legal si imperativ fiind la data de 03.04.2019, iar calea de atac s-a depus prin posta la data de 04.04.2019, potrivit mentiunilor de pe plicul de expeditie, iar termenul se calculeaza conform prevederilor art. 181 al. 1 pct. 2' Cpr civ."
...este lectia pe care INSTANTA o comunica avocatului (caci am avut!), corespondenta fiind trimisa la adresa cabinetului de la care s-a trimis cererea.
...pastrez anonimatul asupra avocatului care a gresit (?!) numaratoarea.
Unele lucruri se invata! Daca unii isi pot permite sa faca "erori" (materiale sau de alta natura) in specialitatea pentru care au "dovezi", bietii oameni care au alte profesii, nu au dreptul sa se informeze (sa nu stie) detalii dintr-o profesie atat de complexa, frumoasa si chinuita de legislatori &Co. Am noutati, voi reveni sa va spun cum este cu dl. av, pastrand confidentialitatea.
Nu il mai am, pentru ca l-am rugat sa nu se prezinte la acel termen. Ce ar fin trebuit sa se intample, dar nu s-a intamplat: sa cunoasca dosarul, sa faca o actiune cu sanse (a doua parere foarte avizata), sa nu uite sa trimita sau sa depuna in sedinta document conceput impreuna, sa nu ma priveasca mereu, atunci cand i se punea o intrebare pentru a raspunde eu, sa nu confunde calitatea partilor in dosar, afirmand ca i-a fost mila de paratul care m-a "bagat in belea", considerand ca trebuie sa ii protejeze, asa incat numai unul sa fie "atins" cu nuielusa, sa fi facut cel putin o cerere de studiu dosar, in 2-3 ani, sa nu uite sa se prezinte la un termen, sa nu faca ceea ce sustine in instanta ca nu este domeniul sau, dar face! In ultimele luni, poate sase, am mers cu consecventa in arhiva, am dus corespondenta si prin mijloace on line, am copiat tot si am constituit dosarul integral. Este ceva distanta intre domiciliul meu si Tribunal. Dar...L-am rugat sa nu se prezinte. Politicos.
Fiind stapan pe fiecare fila din dosar, am mai adaugat note scrise, am raspuns la intrebari, caci dupa ce am inteles "cum stau" primeam pe baza codului toate documentele pe email, am primit amanare, in 15 octombrie. Nu spun decat ca si daca pierzi, este bine sa o faci cu capul sus, dar cred ca numai un ( era sa spun un nume de titan) titan al dreptului, cine stie? Mai ales ca in ultima vreme legile opereaza si pentru trecut, cui ii pasa de securitatea actului...? exceptie de neconstitutionalitate, sau repunere in termen, sau "nucleara". Acesta este mostenirea furata.
Tata, nu am putut mai mult!