avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot preveni pronunțarea într-un dosar judecat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot preveni pronunțarea într-un dosar judecat fără probe legale? Nu vreau să pierd, am fost omis de la moștenire printr-un concurs de complicități și nereguli

Apel aproape de pronuntare. Am descoperit ca probe nu au existat, dar s-a judecat. Doresc sa previn pronuntarea, trebuie alt avocat, caci se vrea inchidere dosar. Nu vreau sa pierd, am fost omis de la mostenire...concurs de complicitati si nereguli...Ce pot face, ma prezint singur, cer!. suspendare/ termen nou nu cred-motiv- nu s-au depus probe de catre parati, lipsa aparare, sau ce? Peste cateva zile are loc termenul. Daca av nu se prezinta dar eu, fara cunostinte juridice pot fi considerat ca parte prezenta? Doresc suspendare...
Ultima modificare: Luni, 17 Iunie 2019
Manuela Rășină, administrator
Si din pacate mai poate exista o situatie, pe care noi am traito. Am avut un avocat care numai sufletul nu si l-a dat incercand sa demonstreze ca dreptatea este de partea noastra, numai ca jocurile erau facute si nu am avut castig de cauza. Cum va imaginati ca o instanta ( de fapt 3 fond, apel si revizuire) a lasat valabila o amenda de 10000 lei data de garda de mediu, pentru lipsa unei autorizatii la montarea unei fose septice ecologice cu deversare in pat filtrant ( cu certificat de conformitate, cu marcaj CE) pentru o casa particulara cand au avut in fata raspunsul apelor romane ca nu au eliberat niciodata o astfel de autorizatie pentru case particulare?... in ce tara traim? Intram cat de curand in infrigement pentru ca nu avem canalizari, iar cineva care face un efort considerabil ca sa pastreze mediul curat si foloseste o instalatie pe care au montat-o toti cei ce vor sa protejeze mediul, (care este comercializata fara a i se impune conditii) se intentioneaza a fi adus la tacere, pentru ca a adus la cunostiinta autoritatilor ca peste drum de ei, in zona de locuinte si functiuni complementare, o fabrica de produs ,,bautura cu gust de vin", construita nelegal cu fonduri europene, deverseaza apele uzate (cu miros de borhot si fecale) in fose neetanse sau pe sol pe drumul ce ne desparte. Ar putea cineva sa-i traga la raspundere pe acesti judecatori?
Ar trebui sa IL intreb cum a reusit sa piarda la fond si apel, fara sa isi dea seama ca era vb din capul locului, de la introducerea actiunii, de prescriptie si ca, tot contra cost, am aflat de la alt av. ( si a meritat), ca actiunea a fost gresit formulata ab initio. Si cum, recomandat fiind, a reusit sa piarda si 6 procese ale unei rude, in acelasi timp. Am scris cateva amanunte, pentru ca s-au emis pareri ca nu am fi avut, sau nu am fi cautat un av recomandat, sau ca vrem sa profitam de experienta, munca cuiva fara a ne onora obligatiile.
RASPUNSUL este destinat dlui av. Gabriel Klein Kiritescu ( mi-a fost greu sa spun acestea, ii multumesc domnului avocat)
Ultima modificare: Vineri, 21 Iunie 2019
courvoisier, utilizator
...si sa încercați să finalizati acest proces. La fel de vinovat esti si daca mergi cu cel care te duce din greseala in greseala...si ti se va reprosa ca ti-ai facut-o cu mana ta, dar si daca mergi dupa a doua parere (ca la doctor), Alegerea este grea, mai ales ca incepi sa vezi in fata un alt om, pe care nu mai poti sa il respecti ca atunci cand i-ai incredintat lui anume cauza ta (ce mai importanta, caci este a ta!), te gandesti ca poti cadea din lac in put), sau ti-e jena sa faci unui semen un astfel de afront. O spun pentru ca sa ne intelegeti si pe noi...iar daca un astfel de coleg face cumva parte dintr-o "elita", ales, votat, mai intervine si alta judecata de valoare, adica, mai jos cum o fi?!
Voi scrie si cum a fost mai departe. (MULTUMESC DLUI AVOCAT iONUT NICULESCU)
Imi mai spune cineva ca am ceva cu avocatii. AM! Am stat mult in instante si de multe ori as vrea sa le iau apararea, sa fac in asa fel incat sa ii vad respectati, caci sunt mari deficiente! Am citit ca odata, mai inainte, pe vremuri..., ei erau egalii, colegii magistratilor si asa cred ca ar trebui sa fie. Si am scris despre pierderea pe care am trait-o prin retragerea din avocatura a avocatului "meu" pentru alt domeniu de activitate. Voi spune cum am reusit sa primesc amanare si de ce!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
sanseverina a scris:
... in ce tara traim?

În țara în care Ionel crede că se poate apăra într-o instanță zicând că nici Vasilică, nici Georgică, nici Petrică etc nu au respectat legea...

Înțeleg că sunteți ... laureatul unui concurs de împrejurări nefavorabile.
Cu toate acestea, nu am înțeles ce ați sperat să obțineți de la instanță folosind aceea adresă.
Fiindcă instanța nu se poate preface că nu a văzut o lege, pe motiv că nu a respecta-o nimeni până mai alaltăieri, când, întâmplător sau nu, se nimeri să o aplice autoritatea fix în cazul dvs.

Ultima modificare: Vineri, 21 Iunie 2019
romascanu, moderator

Alte discuții în legătură

Acordarea unui termen pentru angajare avocat puncuskaa puncuskaa acordarea unui nou termen de judecată în vederea garantării dreptului la apărare este obligatorie sau este optional? (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare sanse - urgent Tempus Tempus Buna seara. Ce șanse ar fi sa fie admisă o contestație în anulare la un proces penal. Sotul meu a fost achitat în primă instanță iar la curtea de apel ... (vezi toată discuția)
Parchetul, citatia si instanta jon53 jon53 La multi ani tuturor! Pe data de 5 ian. 2010 am mers la judecatorie pentru judecarea pe fond a plangerii impotriva rezolutiei procurorului. Intrucat eram ... (vezi toată discuția)