avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Accident cu victima
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Accident cu victima

Buna seara.pe data de 11 nov.2018.mama mea a fost implicata intr-un accident in urma caruia a decedat.s-a facut expertiza din care rezulta ca soferut avea 46 km la ora,alcool 0 dar la fata locului este frana de 7 metri jumatate.mama a decedat pe loc.astazi am mers sa cerem contraexpertiza dar politistul zice ca trebuie sa o ceara avocatii...dosarul fiind inca la el.maine este ultima zi pt depunerea cererii .ce se poate face daca maine scade termenul .multumesc
Cel mai recent răspuns: Carmen codau , utilizator 22:19, 29 Mai 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier ucidere din culpa AbrahamStefan AbrahamStefan Buna seara , as dori sa ma informezi ce se poate face in acest caz: am avut un accident rutier in 2013 .cu un autoturism .eu fiind conducatorul ... (vezi toată discuția)
Accident rutier in urma caruia a murit o persoana danadaia danadaia Buna ziua In luna noiembrie in timp ce tranversa strada oblic prin loc nepermis si prin spatele unui autobuz care se pusese in miscare a fost lovita de un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua În 2019 fratele meu a decedat într-un accident rutier ... FlaviusC. FlaviusC. Buna ziua În 2019 fratele meu a decedat într-un accident rutier ce-l vinovat a cerut o expertiză care trebuia sa fie gata într-e 1 și 15 aprilie am ... (vezi toată discuția)