avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Consum Modafinil/Adrafinil - Legal Romania fara ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Consum Modafinil/Adrafinil - Legal Romania fara prescriptie medicala?

Buna seara, nu stiu exact in ce categorie pot sa introduc aceasta intrebare asa ca ma scuzati. Este legal consumul de Modafinil/Adrafinil fara prescriptie in Romania prin comanda facuta la farmacie? daca nu, care este pedeapsa pentru comanda/consumul acestei substante? nu am reusit sa gasesc nicaieri pe internet ceva exact despre cum trateaza legea aceasta substana in Romania, doar in altele in Europa unde este permisa.

Alte discuții în legătură

Consum modafinil/adrafinil -legal romania fara prescriptie medicala? BeregeaCosmin BeregeaCosmin Este legal consumul de Modafinil/Adrafinil fara prescriptie in Romania prin comanda facuta la farmacie? daca nu, care este pedeapsa pentru comanda/consumul ... (vezi toată discuția)
Este pramiracetamul ilegal in romania? RobertAnitei RobertAnitei Este substanta \"Pramiracetam\", un drog nootrop pe care poti sa-l cumperi in Romania de la farmacii numai cu prescriptie, ilegal in cazul in care nu am ... (vezi toată discuția)
Renuntare comanda si returnare avans janiner janiner Buna seara, Ieri dupa-amiaza am facut o comanda pentru doua perechi de ochelari de vedere la o firma de profil. Astazi am cerut informatii despre gradul de ... (vezi toată discuția)