avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1933 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate O familie , o casa
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

O familie , o casa

Buna ziua , imi puteti spune daca pot accesa programul o famile o casa in situatia in care sotia mea a accesat programul Prima casa inainte de casatorie ?

Multumesc

S.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 06:29, 6 Iunie 2019
Buna ziua,
NU EXISTA acest program si nu cred ca va exista.
Era o promisiune de campanie electorala a PSD!-ului, partid care a pierdut alegerile si al carui sef a fost trimis sa-si ispaseasca pedeapsa de inchisoare de 3 ani si 6 luni.
Exista un proiect de lege . Pe mine ma interesa in eventualitatea in care ar intra in vigoare . Si inca ma intereseaza sa aflu un raspuns :))) Stiu ca Dragnea a luat 3.6 la bac , stiu ca au pierdut alegerile psdeii dar ce nu stiu este daca pot accesa prima casa sa zicem in cazul in care sotia mea a accesat prima casa inainte de casatorie :) Multumesc,

S.
Si noi de unde credeti ca am putea sti pana se voteaza sau nu legea, ghicim in...?
Repet intrebare Ionut Ion . In cazul in care sotia mea a accesat credit Prima casa INAINTE de casatorie eu pot accesa un credit Prima Casa ? O casa o familie daca va fi aprobat va lua locul programului Prima Casa , deci regulile putem presupune ca vor fi similare .
Putem presupune multe....
Cred ca era mai simplu sa intrebati la banca, daca indepliniti conditiile de acordare o sa primiti acel credit, daca nu...
Bafta

Alte discuții în legătură

Schimbare titular credit "prima casa" intre cei doi co-proprietari miborion miborion Buna ziua, Am o situatie complicata si din experienta neplacuta avuta cu functionarii bancii, as dori putin ajutor in situatia urmatoare: Am cumparat prin ... (vezi toată discuția)
Credit prima casã accesat de sot si sotie separat mihainstr mihainstr [b]Bună ziua[/b], Mă confrunt cu o dilemă care poate fi la limita legii și căreia nu i-am găsit răspuns nicăieri. Istoric: În 2009, nefiind ... (vezi toată discuția)
Prima casa adriancirstian adriancirstian BUNA ZIUA! VREAU SA PARTICIP LA PROGRAMUL PRIMA CASA INSA NU STIU DACA INDEPLINESC CONDITIILE PROGRAMULUI.SUNT CASATORIT SI SOTIA DETINE 1/2 DINTR-UN ... (vezi toată discuția)