avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa de post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa de post

Buna ziua! Lucrez in cadrul unei societăți de transport public din București. Sunt încadrată în funcția de operator introducere prelucrare si validare date. În fișa de post sunt introduse 2 fise de post ( cea de pontator si cea de statistician). Functia de statistician este remunerata cu mai multi bani decât funcția de operator. Când am cerut sa-mi fie schimbată încadrarea în funcția de statistician ,mi s-a spus că Depoul la care lucrez , nu este prevăzut cu acest post ,desi eu am preluat toate sarcinile statistician ului care a plecat la alt depou, mi s-a mai spus că atunci când a plecat la alt depou, a plecat cu tot cu post. Acest lucru mi se pare total absurd. Sunt exploatată în acest fel de peste 6 ani. Ce pot face în acest sens??? Se cunoaște problema ptr ca nu sunt singura in aceasta situație , suntem mai multe persoane dar celorlalte le este frică să vorbească ptr ca-si vor pierde slujba. Este vorba de STB-SA, fosta RATB.
Va rog sfatuiti-ma! Ce-as putea face ptr a -mi se schimbă încadrarea în funcție?

Alte discuții în legătură

Probleme cu incadrarea pe post luminita23 luminita23 Buna seara! Am si eu un of. Vreau sa stiu daca este legal (si conform carui act juridic) urmatorul fapt: in urma sustinerii mai multor inteviuri pentru ... (vezi toată discuția)
Operator introducere date sau facturist? sorina_m sorina_m Buna ziua. Vin si eu cu o nelamurire/problema. Lucrez de scurt timp la o firma pe postul de operator introducere prelucrare si validare date. Totul bine si ... (vezi toată discuția)
Am o mare problema Mirel123 Mirel123 Am o Mare problema si am rugamintea ca cineva sa ma lumineze in acest forum .. Avem un contabil la firma . si acesta a fost instruit sa a-mi faca un contract ... (vezi toată discuția)