avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Vânzare START UP lamuriri
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Vânzare START UP lamuriri

Bună Ziua,

Am aplicat la programul Start-up Nation și acum dosarul e în verificare probabil luni vor anunță firmele admise. Problema e ca am făcut proiie tul pe Caen restaurante pt un restaurant mi în Oradea cu locație ultracentrala. Chirii central sint undeva la 2 3000 euro pe luna, imens plus cheltuielile cu personalul am în proie t 6 angajați și realist vorbind nu știu dacă pot susține investiția asta. Proiectul e pe utilaje bucătărie linie completa 70 la suta auto și soft, mobilier.
În momentul asta magindesc sa vând proiectul cu firma cu tot, bineînțeles dacă vafi admis.

Este posibil cum se procedează, se poate cere La vânzare ce suma?!
Mulțumesc anticipat.
Responsabil
Cel mai recent răspuns: Responsabil , utilizator 17:10, 1 Iunie 2019
Rog asistenta....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Start up nation 2018 - street van - iwilldoit iwilldoit Salut, as dori sa stiu care ar fi sansele ca proiectul meu privind infiintarea unui pizza street van sa obtina aprobare prin proiectul start up nation. De ... (vezi toată discuția)
Start up nation ,coduri caen suplimentare. sebymura sebymura Buna. Mi-am propus sa incerc sa obtin finantare prin Start-Up nation pentru a deschide o cafenea. Din cate am inteles, finantarea se face pe un singur cod ... (vezi toată discuția)
Societate comercială pentru minat criptomonede: sub ce cod caen poate funcționa și cum se pot înregistra veniturile în contabilitate? dorin stefan dorin stefan Buna ziua. Particip la un program de accesare fonduri europene si incerc sa realizez un proiect pentru activitatea de minat criptomonede. As dori cateva ... (vezi toată discuția)