avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare cumparare

Buna ziua
Am facut o succesiune dupa o ruda , am trecut totul pe mine . In urma succesiuni am si o parcela de pamant pe care vreau sa o vand , mentionand ca parcela de pamant respectiva nu este intabula inca . Pot face contract de vanzare cumparare la notar ca sa fie legala tranzactia , sau pot face donatie sau un precontrac de vanzare cumparare . Cum pot face vanzare sa fie cu acte in regula.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Intabulare teren agricol dcs1977 dcs1977 Salut Am cumparat ceva pamant prin 2000. Cu act de vanzare cumparare de mana, in baza unui Titlu de Proprietate. Tilul este pe numele a 4 persoane. Pe actul ... (vezi toată discuția)
Acte vanzare teren Anca I. Anca I. Buna ziua. Am urmatoarea situatie: un teren mostenit de la tatal meu dobandit prin retrocedare cu titlu de proprietate. Am urmat procedurile de mostenire.. ... (vezi toată discuția)
Act de vinzare cumparare? lucaa lucaa BUNA SEARA.Daca vreau sa cumpar un teren si nu are cadastru facut pt ca cost mult cum pot intra in posesia lui?prin donatie?testament s-au precontrac (vezi toată discuția)