avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SE POATE?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SE POATE?

buna ziua!suntem 4 mostenitori pe un teren arabil intravilan de 2100mp.vrem sa vindem terenul,parcelat catre 12 cumparatori vecini cu terenul.Cadastristul zice ca nu se poate face cadastru pentru vanzare pe bucati,adica pentru fiecare cumparator sa faca cadastru(dezlipire).Poate sa ma ajute cineva cu un sfat,ce ar trebui facut ca sa putem vinde noi cei 4 proprietari 12 parcele de teren catre cei 12 cumparatori?Cadastrul actual este facut pe toata suprafata de 2100 mp.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cristina ID , utilizator 12:16, 3 Iunie 2019
Buna ziua,
Suprafetele ar fi extrem de mici si nu se put vinde asemenea bucati mici.
Trebuie să dezmembrati întâi terenul, după care toti 4 împreună să vindeți fiecare lot rezultat.
sa inteleg ca nu vom putea vinde acest teren pe bucati?
d-nule Raluk,asta vrem sa dezmembram terenul in 12 bucati si toti 4 sa vindem fiecare bucata.Cadastristul zice ca nu se poate.
De ce a spus ca nu se poate? Nu ar mai fii acces? Vorbiti cu alt topograf.

Alte discuții în legătură

Sunt co-proprietar pe o parcela de teren arabil cadastrata de ... danutza33 danutza33 Sunt co-proprietar pe o parcela de teren arabil cadastrata de primarie si as vrea sa intreb: 1. Daca pe suprafata totala teren suntem 2 proprietari iar ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune yrynela yrynela buna seara, va rog sa ma ajutati cu o problema, vreau sa ies din indiviziune de pe un titlu comun pe care suntem 8 coindivizori sau proprietari fiecare din ... (vezi toată discuția)
Cadastru- plz help Am o proprietate cu casa si teren 500mp.Vreau sa vand doar o parte din teren cca 250 mp. Insa eu am cadastru pe toata suprafata.Cum fac actul de vanzare-cump ... (vezi toată discuția)