ati auzit de noua lege a protejării datelor? Să vad cum politia mă poate amenda că nu am prezentat buletinul unei persoane care nu are nici o legatura cu prelucrarea datelor?
wwvwv iar da ti cu stangul in dreptul....politia are in baza de date toate persoanele cu toate datele.
nea flory ... eu am făcut referire la o persoană,nu la politie,iar exemplele ar fi greșite ....
2. Cartea de Imobil nu are de a face cu nr. persoane declarate.Sunt multe de discutat pe tema asta .... dar cum am spus, e greu sa amendeze politia pe cineva.
Art. 57. - Preşedintele Asociaţiei de Proprietari are următoarele atribuţii:
i) întocmește și actualizează Cartea de Imobil, conform cu legislația în vigoare;
j) păstrează și asigură completarea la zi a Cărții Tehnice a construcției, precum și a celorlalte documente privitoare la activitatea Asociației de Proprietari;
k) întocmește Tabelul Nominal Convocator şi afişul pentru Avizier pentru Adunările Generale şi asigură semnarea acestuia de către toți proprietarii;
n) afișează la Avizier hotărârile Adunării Generale şi ale ședințelor Comitetului Executiv în termen de maxim 7 zile de la data la care au avut loc acestea;
o) în cazul modificării cadrului legislativ privind Asociaţiile de Proprietari, preşedintele convoacă Adunarea Generală a Asociaţiei de Proprietari pentru modificarea conformă a Statutului Asociaţiei;
Art. 58. - (1) Președintele Asociației de Proprietari şi membrii Comitetului Executiv pot fi remunerați pe baza unui Contract de Mandat, conform hotărârii Adunării Generale a proprietarilor, consemnată în procesul-verbal.
(2) Pentru neîndeplinirea atribuţiilor ce le revin sau pentru depăşirea atribuţiilor legale şi statutare, preşedintele Asociaţiei de Proprietari, membrii Comitetului Executiv, respectiv cenzorul, răspund personal sau solidar pentru daunele şi prejudiciile cauzate proprietarilor sau terților ...
Art. 5. - (1) Cartea de Imobil pentru imobilele cu destinație de locuință este documentul de evidență în care se înscriu, în condițiile legii, datele persoanelor care locuiesc în imobilele cu destinație de locuință.
(2) Forma și conținutul cărții de Imobil pentru imobilele cu destinație de locuință sunt cele prevăzute în modelul prezentat în Anexa nr. 4.
ANEXA NR. 4
APARTAMENTUL nr. ..........
Numele de familie și prenumele (cu litere de tipar);
Actul de identitate - seria și numărul;
Data mutării în imobil și felul adresei (de domiciliu sau de reședință);
Domiciliul persoanei (înscris în actul de identitate);
Data mutării din imobil.