avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire girant
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire girant

Bună ziua dețin un credit nevoi personale cu care sunt cu plata la zi, în același timp anul trecut am girat un coleg pt obținerea unui credit. Luna trecuta am primit înștiințare înființare proprie deoarece girantul nu a mai efectuat plata creditului. Menționez ca azi am fost la banca sa îmi plătesc creditul personal iar bani depuși au fost redirecționați către proprie. Asta în cazul în care am adus la cunoștință executorului ca, poprirea se efectuează direct de către angajatorul meu. As mai dori sa știu având în vedere ca mai dețin acest credit se poate lua in considerare la calculul procentului de proprire? Deoarece ambele depășesc cu mult jumatate din salariul meu. Menționez acum mi sau oprit 1/3 de către angajator, plus bani pt rata mea lunara(menționez ca plata bănci o fac prin depunere pe card ING, la data scadenta trebuie sa am bani în cont) . Ce as putea face în acest sens? Mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 4 Iunie 2019
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Probleme cu creditul maria51 maria51 am girat pe un coleg la banca DECEBAL DEVA,colegul a mai contactat un credit cu gaj apartament,mentionez ca ambele credite le-a facut in acelas an,la creditul ... (vezi toată discuția)
Ce ma sfatuiri sa fac? ianos ianos Am un ap cu 2 camere care este girat la o banca pentru suma de 50000 ron La acea banca sunt cu ratele la zi Azi am primit de la un executor jud o instiintare ... (vezi toată discuția)
Datorie banca spania ContSters243801 ContSters243801 as dori sa aflu daca stie cineva ce se poate intampla cu o datorie pt un credit de nevoi personalae fara garantie si fara giranti facut in spania ... (vezi toată discuția)