avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Hotărâre neredactata de peste 30 zile de la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Hotărâre neredactata de peste 30 zile de la pronuntare. Apelul în ce termen se mai poate depune?

Au trecut peste 30 zile de la pronuntare iar hotararea nu a fost încă redactata.
Petentul a fost la registratura și a solicitat hotararea pentru a face apel dar I s-a comunicat ca nu este redactata.
În ce termen se mai poate depune apelul având în vedere ca pe portal se precizează 30 zile de la comunicare?
Se poate prelungi perioada de suspendare cu 30 de zile în aceste conditii?

Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 14:01, 5 Iunie 2019
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Apelul se depune in 30 de zile de la comunicare. Poate sa dureze si cateva luni pana primeste hotararea motivata.
Ultima modificare: Marți, 4 Iunie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca are posibilitatea de a conduce nu cred ca este afectat.
Dacă vrea sa urgenteze se poate dar nu cred ca are sens.
eu am depus cererea de urgentare a redactarii hotararii la CSM :)))) si surpriza la 5 zile dupa inregistrarea cererii la CSM am fost sunat de la registratura sa vin sa ridic hotararea .
Termenul curge de la data cand se semneaza pentru ea la posta romana, asta fiind comunicarea propriu-zisa. Am avut proces finalizat pe 28.02.2019 si s-a trimis hotararea abia in aprilie pe 15, iar mentiunea definitiva am primit-o ca fiind pe data de 20 mai pentru ca asa au gasit ei la posta romana ca as fi semnat eu, deci nu e problema.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Iunie 2019
mariustz, utilizator
Mulțumesc pentru răspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o intrebare in ce priveste comunicarea hotararilor ... simo.dia simo.dia Buna ziua. Am o intrebare in ce priveste comunicarea hotararilor sau incheierilor de sedinta. In dosarul in care sunt parte, s-au dat nu mai putin de 4 ... (vezi toată discuția)
Hotărâre judecătorească pronunțată: cum aflu care este situația dosarului meu? amalia79 amalia79 Buna ziua!Am fost intrun proces de succesiune,ca si parat,din anul 2015.Pe scurt,suntem trei frati care nu ne am pus deacord cu impartirea mostenirii ... (vezi toată discuția)