avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... extindere puz
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

extindere puz

Buna seara,
am cumparat o parcela de teren (1600mp) care conform PUG este intravilan curs constructii destinatie servicii,productie,depozitare.Tinand cont ca vreau sa construiesc un spatiu comercial ,Prin CU mi-au cerut PUZ ca sa schimb destinatia terenului din industrial in comercial.Intrebarea mea era daca pot sa ma folosesc de puz-ul facut de vecinii mei, care au construit in stanga un magazin kaufland si in dreapta blocuri de locuinte cu spatii comerciale la parter.Si daca da, care este procedura ? Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Teren proprietate cu sau fara puz grecudan1 grecudan1 Buna ziua. Am o mare problema si va rog sa ma ajutati. In decembrie am achizitionat un teren in suprafata de 1000 mp. Am asteptat sa treaca anul sa primesc ... (vezi toată discuția)
Exceptie puz sandyprs sandyprs Buna ziua! Va contactez in legatura cu urmatoarea situatie. Am un teren pe care doresc sa construiesc o casa P+1, insa din PUZ (adjud, vrancea) reiese ca pot ... (vezi toată discuția)
De la teren extravilan la intravilan - posibil? cristian_myx cristian_myx a]m o jumatate de hectar de pamant agricol si vreau sa construiesc o casa peste drum de pamantul acesta este o muara si acolo se afla in curte si 2 case in ... (vezi toată discuția)