avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Exceptie PUZ
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Exceptie PUZ

Buna ziua! Va contactez in legatura cu urmatoarea situatie. Am un teren pe care doresc sa construiesc o casa P+1, insa din PUZ (adjud, vrancea) reiese ca pot construi minim P+2. Exista vreo posibilitate sa fac vreo solicitare (fara a reface PUZ-ul pe cheltuiala mea) sa pot construi P+1? Mentionez ca vecinii stanga/dreapta au P+M, respectiv P+1. Va multumesc. O zi buna!
Cel mai recent răspuns: sandyprs , utilizator 11:42, 11 Iulie 2022
Intre timp, comparand PUG-ul.(din 2004, acesta e ultimulvalabil) cu realitatea din teren si de pe eterra, apar cladiri in plus(ni exista unele blocuri din pug pe teren) sau unele cladiri nu sunt trecute in acest plan urbanistic, este o totala neconcordanta si.disproportionalitate fata de realitatea din teren. Ce e de facut in aceasta situatie? Multumesc.
sunteti sigur ca minim P+2 si nu maxim P+2?
Daca fac o analiza -asemanari-deosebiri dintre PUG-ului existent si eTerra(realitatea din teren) , sunt foarte multe lucruri care nu se potrivesc, apar blocuri(in teren, in realitate) care in PUG nu sunt, apar in PUG blocuri care in realitate nu sunt, apar strazi care se intersecteaza, dar in realitate sunt la distanta de minim 60 de metri , iar intre ele sunt terenuri intabulate cu carte funciara, de asemenea apar in realitate blocuri construite pe zona de maxim P+1 , garaje construite si intabulate pe zona de minim P+2 , iar exemplele sunt foarte multe de acest fel.
Ce anume ma sfatuiti sa fac? Ce se poate face , legal vorbind, fara ca eu sa fac PUZ pe banii mei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terenul pe care l-am cumpărat a fost situat la categoria l4 Gabrielsuzana Gabrielsuzana Am cumpărat un teren in Bistrita intr-o zona destinată pentru case Str Malinului . Terenul este intravilan , neștiind ca se modifica planul de urbanism ... (vezi toată discuția)
Construire fara elaborare puz elenamusat1974 elenamusat1974 Buna ziua, Recent am achizitionat un teren intravilan - arabil, in oras, care nu are inca PUZ. Conform PUG aprobat destinatia terenului este M1a - subzona ... (vezi toată discuția)
Probleme avize puz ContSters467286 ContSters467286 Buna ziua! Apelez si eu la sprijinul dumneavoastra cu urmatoarea speta:in ocombrie anul 2017 am achizitionat in Targoviste un teren intravilan agricol in ... (vezi toată discuția)