Buna ziua
As dori sa fiu consultat de un avocat care este specializat in transporturi, sau cineva care are catusi de putin cunostinta de cauza in acest domeniu
M-am "angajat" pe 10 Ianuarie pentru o companie de logistica din Iasi, afland ca nu sunt asigurat, contractul meu nu a fost declarat mai departe la stat, de aici si celelalte, cass, vechime, experienta etc
Acest angajator are nu mai putin de 20 de angajati, fiind subcontractor pentru o firma de logistica din Germania, soferii de acolo avand contract, evident, pentru ca nu si-ar permite sa nu faca una ca asta, dara noi, cei din Romania nu avem, eu si inca o persoana.
Ma puteti indruma mai departe cum as putea denunta acest angajator? fara ITM, nu vreau doar sa fie amendat, ci sa fie inchis, pentru ca fura de la toti angajatii cate putin, lunar, si tot lunar concediaza persoane fara a le da salar pe diferite motive "justificate" doar de el, dar fara dovezi. Sa nu mai mentionez ca le face instructie soferilor de camion sa conduca fara card si sa lucreze mult peste limita admisa de lege, si peste cea a bunului simt. Oare mai exista bun simt in ziua de astazi din partea angajatorilor privati?
Cel mai recent răspuns:
Cornel Vasile , Consilier juridic
12:15, 25 Iunie 2019