avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Ce declaratii sau situatii se depun dupa obtinerea ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Ce declaratii sau situatii se depun dupa obtinerea unor fonduri prin startup nation?

Dupa obtinerea fondurilor prin startup nation, ce obligatii declarative are societatea, in afara de cele pt. salarii-d112, d100 si bilant, firma fiind neplatitoare de TVA?
Ultima modificare: Joi, 6 Iunie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Firma noua cu tva sau fara tva peter8819 peter8819 Buna.Asi avea si eu o intrebare. Am sub 30 ani si m-am gandit ca sa deschid o firma mica(brutarie) Deja in familie exista o brutarie cu 9 lucratori.Fiindca ... (vezi toată discuția)
Suspendare societate, documentatie necesara OOANA1977 OOANA1977 Buna seara As vrea sa va intreb ce documentatie se depune pentru o societate care vrem sa suspendam pe o perioada de 5 ani , tinand cont ca societatea are ... (vezi toată discuția)
Contabilitate ref. d 100 ADRIANA-MIHAELA ADRIANA-MIHAELA Am PFA cu salariati din august 2012, am depus prima declaratie D112 in septembrie. D112 o depun lunar, as vrea sa stiu daca trebuie sa depun lunar si ... (vezi toată discuția)