avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma noua cu Tva sau fara Tva
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma noua cu Tva sau fara Tva

Buna.Asi avea si eu o intrebare.
Am sub 30 ani si m-am gandit ca sa deschid o firma mica(brutarie)
Deja in familie exista o brutarie cu 9 lucratori.Fiindca brutaria existenta nu este platitor de tva multi clienti(ABC) nu vrea sa primeasca produsele ..motivul (firma neplatitor de tva)
Am citit niste articole despre start up nation 2018 mai ales daca sunt sub 35 de ani poate merita....
●daca imi deschid o brutarie tot acolo unde deja exista dar sub alt nume si brutaria noua inregistrez ca platitor de tva ce sansa o sa am ... datimi niste sfaturi daca merita firma cu platitor de tva + cu startup nation 2018 am ceva sansa ca sa deschid o afecere ca sa ajung cu produsele acolo unde acuma nu ...??
Cel mai recent răspuns: viorel55 , utilizator 22:48, 23 Aprilie 2018
Depinde cui vinzi produsele. Daca le produci si vinzi prin magazine proprii este bine sa nu fi platitor de tva. Daca gandesti in perspectiva afaceri cu firme mai mari, atunci e bine sa te declari platitor de tva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantare nerambursabila FREDU FIN FREDU FIN Sunt mai multe programe care finanteaza firmele nou infiintate. 1.Sa spunem ca se infiinteaza o firma noua si se depune proiect pentru a primi finantare ... (vezi toată discuția)
Organigrama unui startup Medeea1989 Medeea1989 Buna seara, Mi-as dori sa aflu raspunsul la o intrebare si anume: Din punct de vedere juridic, ce functie trebuie sa ocupe in organigrama o persoana care isi ... (vezi toată discuția)
Finantare rapida pentru startup - sume mici Georgescu Traian Georgescu Traian Buna ziua, As dorii sa stiu daca exista vreo posibilitate de a accesa fonduri in valoare de 30.000 ron pentru un startup. Indiferent daca sunt rambursabile ... (vezi toată discuția)