avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Respins la interviu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Respins la interviu

Buna ziua! Recent am fost la un interviu pe post de Developer. Interviul a fost ceva mai ciudat decat cele normale : Firma aceasta a fost cumparata de o companie din Anglia . Evenimentul a fost desfasurat in felul urmator:
-a venit un Director din Anglia si a prezentat compania, cu ce se ocupa si in timpul prezentarii el a mentionat ca o sa asigure training-uri si ca nu cauta experti
- apoi a urmat INTERVIUL TEHNIC (daca ati mai auzit asa ceva, NU test tehnic) in care am fost intrebat ce limbaje de programare cunosc si ce as dorii sa fac mai departe. ATAT.
Atat in conversatiile din email cu HR cat si in timpul evenimentului ne-a fost dat de inteles ca este usor de intrat, adica daca stii bazele unor limbaje este ok .
Peste o saptamana primesc feedback negativ de la ei in care mentioneaza ca au ales pe cineva cu mai multa experienta. In conditile in care ei au zis ca vor sa se extinda pana la 200 angajati, in momnentul acela avand 150 iar la eveniment au fost 30 candidati .
Ce pot face din puct de vedere legal ? Ei au procedat corect? Pe ce baze m-au respins( daca era un test tehnic era mai clar de ce ) ? Sunt confuz, cum sa te respinga doar din niste vorbe ? Puteam sa zic la interviul ala ca stiu 1000 limbaje ca oricum nu verificau.

Alte discuții în legătură

Bună ziua! numele meu este daniela și am lucrat într-un magazin ... Catalin9797 Catalin9797 Bună ziua! Numele meu este Daniela și am lucrat într-un magazin de haine al companiei Inditex, aproximativ 3 ani, apoi am plecat la o companie concurenta, ... (vezi toată discuția)
Buna, lucrez intr-o companie multinationala care m-a plasat intr-un ... mihaibonch mihaibonch Buna, Lucrez intr-o companie multinationala care m-a plasat intr-un \"plan de imbunatatire a performantei\", in care seful direct raporteaza fals statusul ... (vezi toată discuția)
Anunt de recrutare teapa! ruxandra-daniela20 ruxandra-daniela20 Buna seara, Am o nelamurire pe care vreau sa o dezbat cu d-voastra. In urma cu vreo 2 luni am aplicat un CV pe un site de recrutare din Romania pentru un post ... (vezi toată discuția)