Vecinul ,proprietarul fondului aservit,a montat la intrarea pe seevitute o poarta actionata automat si cu interfon.Ne-a dat chei,iar pentru a iesi cu masina a trebuit sa ne certam putun cu el fiindca pur si simplu nu putean iesi cu masina de pe servitute.Daca cineva vrea sa vina la noi nu ne poate anunta decat telefonic.Nu ne da voie sa punem sonerie (distanta de la strada pana la locuinta e de 48 m),
Daca am acceptat cheile de la poarta lui,se considera ca am renuntat la servitute,ca am acceptat sa monteze acea poarta?
Ne ameninta ca dupa aproximativ,2 ani cand in spatele curtii mele se va face o parcare a unui ansamblu rezidential cu circuit inchis ,proprietate privata el ne va actiona in instanta si ne va muta servitutea acolo
.Are dreptul sa faca asta?.Noi nu l-am deranjat cu nimic,doar ca el a cumparat terenul grevat de servitute,iar acum incearca orice sa ne obstructioneze si sa nu recunoasca dreptul nostru de servitute.
Poarta
Aida2016
Daca vecinul,proprietarul fondului aservit,a schimbat poarta de la servitute(la care am contribuit si noi si fostii proprietari),cu o poarta construita numai ... (vezi toată discuția)
Proces
Aida2016
Daca proprietarul servitutii imi interzice folosirea servitutii pe toata suprafata,si la intrare pe servitute a pus o poarta proprie(pe care avem acces) se ... (vezi toată discuția)