Daca vecinul,proprietarul fondului aservit,a schimbat poarta de la servitute(la care am contribuit si noi si fostii proprietari),cu o poarta construita numai de el ,noi nefiind de acord,la care apoi ne-a dat chei ,se poate face plangere pentru distrugere?
Noi i-am propus sa contribuim,dar el nu a fost de acord,zicandu-ne ca noi avem doar un drept de trecere,si oricum nu vom mai trece mult pe acolo .El de fapt asta urmareste sa ne sisteze trecerea pe servitute.
El asta urmareste.Cand a montat poarta a trebuit sa ne certam cu el sa ne dea telecomanda penteu ca ramasesem cu masina pe servitute si nu mai puteam iesi.A pus pe mijlocul traseului servitutii gazon si aspersoare care functionau cand am plecat la seeviciu.Ne-a stropit pe picioare.
Proces
Aida2016
Daca proprietarul servitutii imi interzice folosirea servitutii pe toata suprafata,si la intrare pe servitute a pus o poarta proprie(pe care avem acces) se ... (vezi toată discuția)
Mutare servitute
Aida2016
Vecinul ,proprietarul fondului aservit,a montat la intrarea pe seevitute o poarta actionata automat si cu interfon.Ne-a dat chei,iar pentru a iesi cu masina a ... (vezi toată discuția)