avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere a copilului

Buna,
Eu si sotia mea locuim momentan in afara tarii si avem si un bebe de 9 luni. Noi am dori sa ne intoarcem in tara definitiv in urmatoarele luni dar nu suntem sigur in privinta unui lucru. Am mai avea dreptul la accesarea indemnizatiei pentru crestere a copilului avand in vedere ca bebe a fost nascut in Marea Britanie? Multumim mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:50, 7 Iunie 2019
In ultimii doi ani anteriori datei nasterii copilului ce statut ati avut ?
Multumesc pentru raspunsul dvs.
Am fost angajat pana in luna Septembtie din 2017 in Romania iar de atunci pana in prezent am fost angajat in afara tarii.
Copilul a fost nascut in Septembrie 2018
Ultima modificare: Vineri, 7 Iunie 2019
ionutmr, utilizator
Cel mai bine intrebati la AJPIS - Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială, intrucat legislatia nu este prea clara pentru o astfel de situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de indemnizatie pt bebe 2? Ana isaac Ana isaac Buna ziua. Am terminat studiile in anul 2016 iar in data de 13 mai 2017 am nascut bebe 1, in perioada iulie - mai, nu am lucrat, dar am beneficiat de ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil /stimulent de insertie Bmaya23 Bmaya23 Buna ziua Pot beneficia de CCC daca la data nasterii copilului nu am fost angajata in Romania ? Mentionez ca in ultimele 24 de luni anterior datei nasterii ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil A.zaharia A.zaharia Buna seara . Am nascut pe 5 mai 2018. Am fost angajată pana pe 8 martie 2017 in Romania, studentă pana in mai 2017. Am muncit in strainatate pana in ... (vezi toată discuția)