avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calcul zile de concediu de odihna neefectuat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calcul zile de concediu de odihna neefectuat

buna ziua,

am de pus in executare plata concediului de odihna neefectuat ptr un angajat care a plecat din socitate, prin demisie in data de 04.06.2016, dar in ultimele 3 luni de activitate a fost absent nemotivat.
in acest caz, cum ii calculam zilele de concediu de odihna neefectuat pentru plata?!
Cel mai recent răspuns: papadiouf , utilizator 14:22, 11 Iunie 2019
1. Care este perioada lucrata , data de inceput si data incetarii ?

2. Cate zile de CO are mentionate in c.i.m.?

3. Cate zile de CO a efectuat si cate zile de absente nemotivate are ?
1. data angajarii 01.10.2010 si incetare 04.06.2016 prin demisie.
2. 24zile de co + 12 zile co suplimentar cfm, Legii 95/2008= 36zile.
3. incepand din 20.02.2016-04.06.2016 este absent nemotivat. nu a mai avut zile de CO efectuate ptr 2016.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru ce perioada mai are zile de CO ?

2010 = 9 zile
2011/2012/2013/2014/2015 36 x 5 =180 zile
2016 = 5 zile

Pentru perioada lucrata avea dreptul la 194 zile de CO.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna in preaviz emine emine Buna ziua, Lucrez la o firma ca operator prelucrare date si vreau sa imi dau demisia Conform contractului actual trebuie sa stau in preaviz 15 zile ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat madi33 madi33 Am fost angajat 2 ani si 8 luni din care mi-am luat concediu de odihna 5 zile, urmeaza ca la sfarsitul lunii august sa plec din firma.Ce se intampla cu zilele ... (vezi toată discuția)
Co, cm, demisie - toate in acelasi timp? mona_piedra mona_piedra Buna ziua, As dori sa ma ajutati in urmatoarea problema: Cum pot proceda ca si angajator, fara sa incalc legea in conditiile in care: 1. un angajat a ... (vezi toată discuția)