avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pretentii cu martori mincinosi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pretentii cu martori mincinosi

1.Ce se poate face contra unui martor care semneaza o chitanta de mana la reclamant acasa, nefiind de fata la intocmirea chitantei iar in instanta recunoaste acest lucru?
Dar daca sa presupunem ca paratul pierde, procesul, desi in proces sunt clare declaratiile martorilor reclamantului ca fiind false. Presupunem ca paratul pierde, deoarece judecatorul favorizeaza reclamantul, iar paratul este e constrans sa mai aduca un martor, ceea ce nu poate face.Poate paratul sa castige la recurs, daca se dovedeste marturia mincinoasa a marotrilor reclamantului ? Dar daca depune plangere pentru marturie mincinoasa pentru martorii reclamantului ?
Cel mai recent răspuns: Cabinet Avocat Salageanu Elena , Avocat 11:34, 26 Noiembrie 2009
depuneti plangerea pentru fals in sala de judecata,si arati judec ca va inscrieti infals,iar judec. trebuie sa suspende dosarul pana la rez plng penale,pt ca penalul tine in loc civilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor mincinos cazandetuica cazandetuica 1.Ce se poate face contra unui martor care semneaza o chitanta de mana la reclamant acasa, nefiind de fata la intocmirea chitantei iar in instanta recunoaste ... (vezi toată discuția)
Fals in declaratii socrate111 socrate111 Buna seara .Imi puteti spune daca reclamantii care prin actiunea inaintata Instantei declara o serie de neadevaruri pot fi atrasi in raspundere penala in ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa la iesirea din indiviziune lampadin2 lampadin2 Piritii mint . Am martori , probe . ii pot da in judecata direct sau trb plingere la parchet ? (vezi toată discuția)