avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 301 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Hartuire morala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Hartuire morala

De aproximativ 2 ani am fost victima unei hartuiri morale la locul de munca, punctul culminant urmand in viitorul apropiat deoarece mi s.a cerut demisia fara un motiv bine intemeiat. Cum as putea si ce sanse as avea sa aduc angajatorul in fata instantei?
Cel mai recent răspuns: Loredana080 , utilizator 13:27, 12 Iunie 2019
Nimeni nu va poate spune ce sanse aveti in instanta.

Detalii subiect: hartuire la locul de munca
www.avocatnet.ro/t3180/hartu...

Bună ziua, imi puteți spune vă rog despre ce e vorba mai exact? Ce numiți dvs hărțuire?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un lider sindicat are voie sa hartuiasca un angajat ?? mateiclaudiamiha mateiclaudiamiha Un lider sindicat , are voie sa hartuiasca un angajat fara motiv palpabil ?? Adica nu are haine corespunzatoare , nu arata ok , nu ii place fata lui ..etc ??? ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ce pot face daca o colega de la serviciu ma jigneste ... Cri2005 Cri2005 Buna ziua ,ce pot face daca o colega de la serviciu ma jigneste ,ma injura ,a sarit la mine ca ma loveste si cu alte colege face acelasi lucru,am vorbit cu ... (vezi toată discuția)
Hărțuire la locul de muncă geo63 geo63 Bună ziua ! Vreau să vă intreb , ce e de făcut , in cazul in care , conducătorul unui departament , işi hărțuieşte in mod repetat colectivul din ... (vezi toată discuția)