avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... munca la domiciliu - subventii ajofm 2019
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

munca la domiciliu - subventii ajofm 2019

buna seara
am si eu o problema,
un amic vrea sa angajeze un comisioner , adica sa duca mai multe cadouri la mai multe firme cu care lucreaza firma. Distanta de la firma si pana la el este in jur de 45 de km. el are ca atributii principale: culegerea de date statistice, Transportarea si distribuirea de colete , mesaje, cererii si alte articole in cadrul institutiilor, la adrese particulare sau in alte locuri.
intrebarile sunt :
- se poate lucra de acasa?
- firma ia subventie dupa el de la ajofm?
multumesc
Ultima modificare: Luni, 10 Iunie 2019
vasile333, utilizator

Alte discuții în legătură

Munca la domiciliu- subvenție ajofm 2019 vasile333 vasile333 buna seara am si eu o problema, un amic vrea sa angajeze un comisioner , adica sa duca mai multe cadouri la mai multe firme cu care lucreaza firma. Distanta ... (vezi toată discuția)
Dreptul la diurna? madalintt madalintt va salut. am si eu cateva nelamuriri in legatura cu acordarea diurnei. mai explicit: lucrez la o firma de distributie si 6-8 zile pe luna am alocata o alta ... (vezi toată discuția)
Refuz primire dosar - prejudiciu material Lucian_bz Lucian_bz Buna seara, O sa incerc sa fiu scurt si sa revin cu detalii cand este necesar. Societatea X angajeaza in luna mai 2018 un absolvent din 17 iulie 2017 ... (vezi toată discuția)