avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cale comuna
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cale comuna

Am cumparat un teren intr-o curte comuna, pe care am construit o casa.Terenul ambilor proprietari(eu si celalalt) are o suprafata de lungime=30m si lat de 7,5m.Constructia mea se afla la strada( 5,5m-lat. /11m lung.) iar cealalta in spatele curti.In actul de vanz.cump. al meu este specificat ca cei 2m de la strada pe langa casa mea pana in spate la cealalta proprietate este cale comuna.Ce drept am eu la aceasta cale si daca se poate face gard pe lungimea acesteia(legal),eu sa intru pe portiunea de 1m/11m iar celalat pe 1m pina in spate.
)

Alte discuții în legătură

Violarea domiciliului dimucosmin dimucosmin În lipsa și fără permisiunea mea, vechiul proprietar de la care am cumpărat un teren și pe care am construit casa in care locuiesc a intrat cu 2 mașini ... (vezi toată discuția)
Expertiza - granituire tytys tytys Am cumparat in anul 2005 o casa cu un teren aferent de 1500 mp conform titlului de proprietate al fostilor proprietari,iar expertul dupa efectuarea ... (vezi toată discuția)
Acces apa pluviala pe proprietate maraligeo maraligeo buna ziua ! Locuiesc la tara.santurile de colectare a apei din ploi, pe cca 400m pe ambele parti ale soselei, traverseaza soseaua in dreptul meu, , si intra ... (vezi toată discuția)