avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Care e valoarea minima a unui furt care poate fi ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Care e valoarea minima a unui furt care poate fi denuntat ?

Buna seara.
Am si eu o intrebare si sper sa nu radeti de mine.
Care e valoarea minima a unui furt pentru a fi declarat ?
Am un coleg de serviciu care mi-a furat 2 pliculete de ceai din cutia de pe biroul meu. Pot depunde plangere pentru furt ? Sau e considerat prea nesemnificativ ?

Va multumesc si sper sa nu par nebuna ca intreb asta.
Ultima modificare: Marți, 11 Iunie 2019
cristina_95, utilizator

Alte discuții în legătură

Proces verbal de constatare intentie furt ContSters376451 ContSters376451 Buna, am fost ieri la Lidl,ca de obicei, fara amaratii aia de 50 de bani in portmoneu. Respectiv, nu am putut sa-mi iau un cos. In magazin fiind cu multe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, recent am furat din magazin produse(mâncare) in valoare ... GGGG66 GGGG66 Buna ziua, Recent am furat din magazin produse(mâncare) in valoare de 30 Ron La ieșire din magazin am fost oprit de paznic, care m-am întrebat ce am in ... (vezi toată discuția)
Plangere formulata gresit - conditii rectificare Mihai Dorohoi Mihai Dorohoi Am vrut sa depun o plangere la parchet cum ca mi s-a furat telefonul,eu i-am prezentat pe toti care au fost in incaperea cand mi s-a furat telefonul (3 colegi ... (vezi toată discuția)