avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ajutor de minimis
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ajutor de minimis

Buna ziua,
Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: as vrea sa particip la programul Rabla pentru persoane juridice si trebuie sa completez o declaratie referitoare la ajutorul de minimis primit pana acum. Eu am o firma A la care sunt administrator si unic asociat, care nu a beneficiat niciodata de ajutor de minimis si pentru care vreau sa particip la Rabla si o firma B la care sunt administrator si asociat, care a beneficiat de ajutor de minimis (Start Up Nation) acum doi ani.
Intrebarea mea este: cele doua firme sunt tratate ca o "intreprindere unica" datorita faptului ca sunt administrator/ asociat la ambele firme sau ca doua entitati separate si nu trebuie sa declar ajutorul obtinut pe firma B.
Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea ... carmen.neaga carmen.neaga Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: as vrea sa particip la programul Rabla pentru persoane juridice si trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Finantare nerambursabila FREDU FIN FREDU FIN Sunt mai multe programe care finanteaza firmele nou infiintate. 1.Sa spunem ca se infiinteaza o firma noua si se depune proiect pentru a primi finantare ... (vezi toată discuția)