avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea ...

Buna ziua,
Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: as vrea sa particip la programul Rabla pentru persoane juridice si trebuie sa completez o declaratie referitoare la ajutorul de minimis primit pana acum. Anul trecut, in contextul pandemiei am beneficiat de programul IMM Invest precum si de ajutor de la AJOFM. Nu sunt sigura daca aceste surse de finantare sunt incluse in categoria de ajutor minimis.
Este vorba de o firma A la care sunt administrator si asociat, care nu a beneficiat niciodata de ajutor de minimis si pentru care vreau sa particip la Rabla si o firma B la care sunt doar asociat, care a beneficiat de ajutor de minimis .
Intrebarea mea este: cele doua firme sunt tratate ca o "intreprindere unica" datorita faptului ca sunt administrator/ asociat la ambele firme sau ca doua entitati separate si nu trebuie sa declar ajutorul obtinut pe firma B.
Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Ajutor de minimis bux10 bux10 Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: as vrea sa particip la programul Rabla pentru persoane juridice si trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Minimis dobânzi și comisioane imm invest ileana.uta ileana.uta Bună ziua, Am și eu o nelămurire în cazul creditelor pentru capital de lucru aferente programului IMM INVEST, dobânzile și comisioanele suportate din ... (vezi toată discuția)
Firma noua sinel sinel 1.Vreau sa deschid o firma;[activitate transport rutier marfa si persoane] cu activitate 0,adica,nu am nici macar masinile cu care sa fac treaba. 2.Am fost la ... (vezi toată discuția)