avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Legea 10/2001
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Legea 10/2001

Ma numesc Mihail-Vasile CHIOREAN, am un dosar depus la Primaria Capitalei pentru recuperararea unui teren pe Str. Donizzetti nr. 9 si nu mi se rspunde. Mentionez ca titlul de proprietatea (certificatul de mostenitor) este depus, defapt mi s-a spus ca dosarul este compet. Ce ma sfatuiti sa fac ?
Cel mai recent răspuns: bogdan doru , utilizator 21:30, 22 Noiembrie 2006
Actiune in instanta pentru a-i obliga sa raspunda.
In Lg. 10/2001 sunt prevazuti expers pasii ce trebuie urmati in cazul in care autoritatile nu va raspuns sau va resping cererea.
Asa cum vi s-a mai spus, numai instanta va poate rezolva problema.
Dar cum pot sa-i dau in judecata daca nu mi-au raspuns?
Apelati la legea contenciosului administrativ nr.554/2004 daca nu v-au raspuns.
de ce nu cereti o audienta la seful elor care trebuiau sa raspunda...?

Alte discuții în legătură

Solicitare raspuns anaf termen depasit. CristianBT CristianBT Am depus o cerere de restituIre a taxei auto la ANAF si nu am primit nici un raspuns. Cererea a fost depusa in data de 24.10.2013. Ce pot face si cum pot ... (vezi toată discuția)
Sesizare la primarie fara raspuns iuliy iuliy Buna ziua. As dori sa aflu ce trebuie sa fac daca in urma unei sesizari depuse la primarie nu mi sa dat un raspuns. Mentionez ca a trecut 2 luni de la ... (vezi toată discuția)
Lipsa de raspuns la cerere scrisa muresanflaviu muresanflaviu Va scriu cu rugamintea de a ma sfatui ce sa fac. Sunt medic chirurg, salariat al unei institutii sanitare. Pe data de 22.08.2013, impreuna cu alti 4 colegi, am ... (vezi toată discuția)