avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Codurile de civil, penal si proceduri..si o rugaminte
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Codurile de civil, penal si proceduri..si o rugaminte

Buna seara. Nu sunt informata si as vrea sa stiu daca cineva cunoaste mai bine: noile coduri au intrat in vigoare? La examenul de barou se vor da subiecte tinand cont de acestea? Eu am invatat dupa cele vechi.
Doresc si eu neaparat subiecte sau materiale pentru admiterea la barou din acest an sau de anul trecut. Va rog mult de tot.
Le puteti trimite pe adresa: manuela_josephine@yahoo.com

Va rog din suflet.
Cel mai recent răspuns: ENGFULL , utilizator 13:37, 26 Noiembrie 2009
Noile coduri nu au intrat in vigoare si , desi au fost promulgate de presedintele Romaniei, s-ar putea sa aiba soarta codului penal de pe vremea Monicai Macovei!Adica sa nu mai intre niciodata in vigoare!B-)
noile coduri civil , penal ( nu cod "de " civil ) nu au intrat in vigoare , data intrarii lor in vigoare se va stabili prin legea de punere in aplicare ( care inca nu a fost adoptata , au termen pt adoptarea legii de punere in aplicare 12 luni de la data publicarii codului in monitorul oficial -24 iulie 2009)
iar "noile "codurile de procedura nu au aparut /....
Ultima modificare: Joi, 26 Noiembrie 2009
ENGFULL, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admiterea in avocatura 2009 si noile coduri mtoderic mtoderic Am tot auzit vorbindu-se in ultima vreme despre faptul ca se intentioneaza adoptarea noilor coduri (civil, penal, procedura civila si procedura penala) pana in ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal ContSters94352 ContSters94352 cind intra in vigoare noul cod penal acum ce e a fost promulgat de basescu? (vezi toată discuția)