avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Garant Ipotecar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Garant Ipotecar

Buna seara ,

Am si eu o intrebare si tot odata o nelamurire , am semnat acum un an de zile un contract cu o banca iar la numele meu in contract scrie "imprumutat si garant ipotecar" . Ce inseamna garant ipotecar asta? In conditiile in care nu sunt casatorit , nu am pus pe nimeni girant sau nu am adus documente ceva ca sunt proprietar pe ceva in afara de adeverinta de la locul de munca? In contract mai scrie si de fideisori care nu a semnat nimeni nimic inafara de mine!
Sunt cu platile la zi dar ma gandesc la chestia asta ce prevede...nu strica niciodata o informare anticipata in orice eventualitate!

Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 13 Iunie 2019
Valy956, utilizator

Alte discuții în legătură

Proprire cont giranti anamaria30 anamaria30 buna seara!am un credit luat de la o banca,iar ca ipoteca am pus gaj apartamentul parintilor.in cele din urma am ajuns la executare,dar au pus proprire si pe ... (vezi toată discuția)
Contract de credit - garant real sau personal Caliopy Caliopy Buna seara. Sunt casatorita din 2008 fara conventie matrimoniala de bunuri. Sotul meu doreste sa faca credit imobiliar dar individual fara codebitori, Banca a ... (vezi toată discuția)
Imprumut garantie ipotecara TheoMe TheoMe Am facut un imprumut cu garantie ipotecara pentru altcineva, acesta garantand cu casa lui. Ce riscuri sunt pentru mine in cazul in care acesta nu va mai plati ... (vezi toată discuția)