avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asociat SRL ca traducator autorizat - indemnizatie ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asociat SRL ca traducator autorizat - indemnizatie crestere copil?

Buna ziua,

daca sunt asociat la firma (SRL) sotului meu (cu domeniul de activitate in constructii, insa exista cod caen si pentru traduceri), si doresc sa primesc indemnizatie de crestere copil, dupa nasterea copilului imi pot continua activitatea de traducator la aceasta firma? Adica pot sa stampilez si sa semnez traducerile atat timp cat practic banii incasati nu sunt ai mei, ci ai firmei? Pentru traduceri eliberez facturi + chitante de la SRL, insa pe durata concediului de crestere copil nu as lua niciun ban din firma.

Multumesc anticipat pentru raspuns!
Katalin

Alte discuții în legătură

Asociat srl ca traducator autorizat - indemnizatie crestere copil? Katalin1988 Katalin1988 Buna ziua, daca sunt asociat la firma (SRL) sotului meu (cu domeniul de activitate in constructii, insa exista cod caen si pentru traduceri), si doresc sa ... (vezi toată discuția)
Folosirea stampilei in concediu crestere copil mihaela1986 mihaela1986 Buna ziua, Sunt traducator autorizat, in prezent PFA. Dat fiind faptul ca urmeaza sa intru in concediu prenatal si apoi Crestere Copil, am decis sa inchid ... (vezi toată discuția)
Traduceri in concediu crestere copil mihaela1986 mihaela1986 Buna ziua, Sunt traducator autorizat, in prezent PFA. Dat fiind faptul ca urmeaza sa intru in concediu prenatal si apoi Crestere Copil, am decis sa inchid ... (vezi toată discuția)