avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... referitor anulare sau reziliere contract
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

referitor anulare sau reziliere contract

Daca printr-o achizitie directa pe anexa 2 din legea 98/2016 s-a desemnat câștigătoare o ofertă, s-a încheiat contractul care isi produce efectele, dar ulterior s-a constatat că acea ofertă depusese la dosar un document care nu se poate echivala cu documentul solicitat în caietul de sarcini. Dacă firma respectivă nu vrea să rezilieze contractul și să reluam procedura, ce este de acord să reziliem contractul ce este de făcut pe cale legala pentru ca contracandidatul să nu ne actioneze in instanta?

Alte discuții în legătură

Prevederi caiet de sarcini andadeea andadeea la data deschiderii ofertelor s-a consemnat ca unul dintre ofertanti la perioada de garantie acordata lucrarii a declarat 12 luni, desi in caietul de sarcini ... (vezi toată discuția)
Buna! doresc sa particip la o licitatie anaf pentru 2 autoturisme! ... raulpopescu raulpopescu Buna! Doresc sa particip la o licitatie ANAF pentru 2 autoturisme! Din greseala am inversat preturile de oferta fiind sub limita necesara si, am fost contactat ... (vezi toată discuția)
Declinare competente cnsc si trimisa la tribunal detal detal In primul rand vreau sa va multumesc pentru acest forum! Este extraordinar! Ca si profan, m-a ajutat enorm de mult!! Am citit foarte multe intrebari si ... (vezi toată discuția)