avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire abuziva pe cont
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire abuziva pe cont

Buna seara,
Am doua dosare de executare pentru care platesc lunar rate. Unul este la Patria Bank, la discretia executorului Tapusi Ruxandra din Slatina, care desi a agreat un angajament semnat de mine in 2017 prin care ma oblig sa platesc catre banca lunar o suma, acum a ignorat acel angajament si mi-a pus poprire pe contul ING (solicitand banca si incarcandu-mi contul ING cu intreaga suma restanta) din care executam plati catre ambele dosare restante. E normal? E legal?

Alte discuții în legătură

Poprire cont salariu nicu2769 nicu2769 am un imprumut la ing bank, si am primit poprire pe cont, pot face refinatare la alta banca pentru a achita imprumutul de la ing fara a achita poprirea. (vezi toată discuția)
Banca refuza sa ofere informatii DiaGr DiaGr Buna ziua, Am avut o poprire de curand pusa pe conturile de la ING Bank. ING-ul m-a notificat si am facut plata imediat. Credit Europe m-a sunat o luna mai ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit nevoi personale fara garantie Ionut_C_Iasi Ionut_C_Iasi Buna ziua. In 2007 am contractat 2 credite la aceeasi banca:unul ipotecar in CHF pe numele meu,iar sotia este coplatitor,garant,iar al doilea de nevoi ... (vezi toată discuția)