avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... hartuire la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

hartuire la locul de munca

Buna ziua. Suntem la locul de munca, un laborator de Spital, intr-o criza. Oamenii pleaca masiv si nu mai avem in august cu cine completa lista de ture la asistenti. Adevarata cauza a acestui fenomen este ca suntem foarte usor jigniti si umiliti de catre sefa de laborator. Toata lumea vorbeste pe la colturi dar nimeni nu are curajul sa faca ceva. M-ar ajuta mult daca cineva obisnuit cu legislatia mi-ar spune ce pot face. Sunt chimista.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:21, 1 Martie 2020
Sesizati angajatorul in scris, cu nr. de inregistrare/ data si solicitati o ancheta administrativa.
Sesizarea are greutate daca este semnata de mai multi lucratori, care ulterior pot fi audiati de comisia de ancheta.
MUltumesc domnule Popa, este destul de delicata problema noastra, dar nu mai pot suporta, trebuie sa facem ceva. Am redactat o "Informare" catre director, sa vedem cate semnaturi strang.
Hartuirea la locul de munca. Cum se pot apara salariatii de abuzurile de la serviciu?
www.avocatnet.ro/articol_369...
Buna dimineata. Multumesc. Am citit tot, dar din pacate colegele care ma sustineau in demersul meu nu mai vor sa o faca. De teama. Asta e, suntem in Romania, isi merita soarta. Eu singura nu pot face nimic.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Probleme și amenințări la muncă. am soluții de stopare? Anonimu' Anonimu' Buna ziua, as dorii si eu suport/ajutor/sfat in legătura cu nenumărate probleme la munca. Țin sa spun ca lucrez de 7 ani intr-o multinaționala și de ceva ... (vezi toată discuția)
Stresul la locul de munca Dacă un director de companie își stresează angajații prin atitudine, munca și alte moduri ce poate sa facă angajatul? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Hartuire si jigniri la locul de munca smoothcoder smoothcoder Buna ziua. Sunt profesor la un liceu de stat si de ceva vreme un coleg de munca a facut o fixatie pentru mine, in sensul ca doreste sa-mi faca rau pe orice ... (vezi toată discuția)