Buna ziua. Suntem la locul de munca, un laborator de Spital, intr-o criza. Oamenii pleaca masiv si nu mai avem in august cu cine completa lista de ture la asistenti. Adevarata cauza a acestui fenomen este ca suntem foarte usor jigniti si umiliti de catre sefa de laborator. Toata lumea vorbeste pe la colturi dar nimeni nu are curajul sa faca ceva. M-ar ajuta mult daca cineva obisnuit cu legislatia mi-ar spune ce pot face. Sunt chimista.
Sesizati angajatorul in scris, cu nr. de inregistrare/ data si solicitati o ancheta administrativa.
Sesizarea are greutate daca este semnata de mai multi lucratori, care ulterior pot fi audiati de comisia de ancheta.
MUltumesc domnule Popa, este destul de delicata problema noastra, dar nu mai pot suporta, trebuie sa facem ceva. Am redactat o "Informare" catre director, sa vedem cate semnaturi strang.
Buna dimineata. Multumesc. Am citit tot, dar din pacate colegele care ma sustineau in demersul meu nu mai vor sa o faca. De teama. Asta e, suntem in Romania, isi merita soarta. Eu singura nu pot face nimic.