Buna ziua! Am avut acum cateva zile un accident rutier , doream sa intru pe un drum national iesind dintr o parcare a unui centru comercial , avand 2 benzi pe sens, m am asigurat stanga si am inceput sa virez dreapta sa ma incadrez in banda 1 , moment in care o persoana aflata pe bicicleta mergand pe carosabil si nu pe trotuar.. si pe contrasens..a avut loc o coliziune între autoturismul meu si ea , persoana ulterior cand am coborat imediat era ridicata, am ajutat-o la locul faptei, i am acordat îngrijiri împreună cu alte 3 persoane, nu prezenta o stare grava, la genunchi a fost ceva mai serios , acum avand piciorul in ghips pt 2 saptamani. Era minora, i am spus sa anunte si pe mama ei care era la munca, ulterior am mers la mama ei împreună cu aceasta sa ii prezint situatia, am mers împreună cu cele doua la ambulanta in oras , era inchis, ulterior i am solicitat mamei fetei, sa mergem intr un alt oras împreună cu mine sa mergem la spital, aceasta refuzand si decizia acesteia fiind de a le duce acasa si nu la o alta unitate spitaliceasca cu toate ca am solicitat in nenumarate randuri acest lucru de a merge la alt spital . Le am dus acasa , iar seara a sunat la ambulanta, a fost si la politie sa spuna ce a fost, dar nedepunand vreo plângere, si ulterior am fost chemat la politie sa dau declaratie si a incepe dosarul pe faptele de vatamare si parasire. Acum cateva zile am reusit sa ajung la un consens cu mama minorei , spre a ne impaca, ridicând pretentiile pe care le-a considerat dansa , ce este de facut acum ca sa ne impacam? Sa mergem si eu si ea la organul de politie care instrumenteaza dosarul? Sau care e procedura? Trebuie sa facem in fata organului de politie declaratie de impacare? Mulțumesc !o zi frumoasa !