avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cultură generală SPERĂM CA SĂ NU UITĂM NICIODATĂ ISTORIA SPRE A NU ...
Discuție deschisă în Cultură generală

SPERĂM CA SĂ NU UITĂM NICIODATĂ ISTORIA SPRE A NU FI OBLIGAȚI LA REPETARE!

IERTĂM DAT NU UITĂM! RUSALIILE NEGRE, 68 DE ANI DE LA DEPORTĂRILE ÎN BĂRĂGANE FĂRĂ DE SFÂRȘIT ȘI, PENTRU MULȚI, FĂRĂ DE ÎNTOARCERE!
[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: Demos , utilizator 16:52, 16 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc pentru aceasta pagina a existentei natiei romane.
Pagina de care nici astazi guvernele vandute Moscovei nu tine cont, nu ofera juste reparatii si recunoasterea atrocitatilor pentru a putea face atat doliul victimelor cat si doliul dezonorarii natiunii.
In final, Hitler, Stalin, Groza, Iliescu nu sunt decat simple nume care descriu aceeas monstrozitate a speciei!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circula pe internet. fiecare cititor isi poate forma o parere proprie. POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Pro european .... pro adevar. Adevaruri istorice. Chiar daca e adevarat ce se spune aici asta nu face sa dispara coruptia galopanta, minciuna si lipsa de ... (vezi toată discuția)
Geoana sau basescu? new_2009 new_2009 pe cine votam in turul 2? de ce?:D oare care ar fi raul cel mai mic? pentru ca sincer nu traim bine deloc, cel putin noi tinerii #-o (vezi toată discuția)
Charlie hebdo Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Banuiesc ca toata lumea a aflat deja despre atentatele din Franta. M-a surprins pozitia unui cunoscut ziarit roman care spunea ceva de genul \\"si-au catutat-o ... (vezi toată discuția)