Ioan Ciobanu 
	    	Expert judiciar

Ioan Ciobanu 
	    	Expert judiciar	    

Alexandru Andreescu 
	    	Utilizator

Alexandru Andreescu 
	    	Utilizator	    

cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

CracanaCosmin 
	    	Utilizator

CracanaCosmin 
	    	Utilizator	    

Manuela Rășină, administrator
 Manuela Rășină, administrator 	
			 atomix60 
	    	Utilizator

atomix60 
	    	Utilizator	    

mic57	                   

Legea 132/2017 prevede la art.3 obligatia proprietarului de a incheia asigurare RCA. Daca un autovehicul nu are RCA si nu este surprins in trafic ci se afla ... (vezi toată discuția)
	                    mic57	                   

Legea 132/2017 prevede la art.3 obligatia proprietarului de a incheia asigurare RCA. Daca un autovehicul nu are RCA si nu este surprins in trafic ci se afla ... (vezi toată discuția)

seduardg@yahoo.co.uk	                   

Acum 8 ani când încheiam RCA semnam un contract cu clauzele, una din ele fiind: dacă am RCA pe vehiculul meu A şi avariez vehiculul B tot al meu, ... (vezi toată discuția)
	                    seduardg@yahoo.co.uk	                   

Acum 8 ani când încheiam RCA semnam un contract cu clauzele, una din ele fiind: dacă am RCA pe vehiculul meu A şi avariez vehiculul B tot al meu, ... (vezi toată discuția)

nutzzu	                   

Buna seara.In data de 21.12.2010 ,la un bloc vecin a avut loc o explozie in urma careia auto proprietate care era parcat langa imobilul respectiv,a suferit mai ... (vezi toată discuția)
	                    nutzzu	                   

Buna seara.In data de 21.12.2010 ,la un bloc vecin a avut loc o explozie in urma careia auto proprietate care era parcat langa imobilul respectiv,a suferit mai ... (vezi toată discuția)