avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este legal sa mi se ceara pentru angajare garantie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este legal sa mi se ceara pentru angajare garantie imobiliara si cu clauze de asemenea importanta?

Buna ziua .Sotul,pentru a fi angajat in functia de director zona-firma care produce si distribuie produse alimentare- i s a solicitat garantie imobiliara.
In acest contract de garantie imobiliara este trecut un text care mi se pare de o mare importanta si nelegal.
Textul este astfel garantul este de acord in cazul in care se constata ca s-au rpodus pagube prin activitatea desfasurata sa treaca la executarea de indata ,garantul renuntand la beneficiul de discutiune si diviziune,precum si la orice exceptie si cale de atac indreptata impotriva deciziei de executare silita.

va rog sa imi explicati la ce drepturi am renunta atat eu.cat si sotul meu.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:02, 21 Iunie 2019
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garant ipotecar - codebitor solidar seba1978 seba1978 Buna ziua, Speta pe care doresc sa o expun s-a mai dezbatut deja, dar nu am gasit un raspuns 100% sigur. Asadar, Am contractat un credit de tip punte in ... (vezi toată discuția)
Garant imobiliar decedat, urmarit direct fara a fi urmarit debitorul, help cokebunny7 cokebunny7 Buna ziua, vorbesc cu interes in numele partii, B.D. mama lui B.O. ; C.I. sotul lui B.O. B.D. a venit garant imobiliar la un credit de 50.000 euro in urma cu ... (vezi toată discuția)
Garantul ipotecar raspunde cu bunurile sale? Nicoleta Popescu Nicoleta Popescu Buna ziua am girat casa pentru firma fratelui meu firma a dat faliment,am fost contctact de catre banca in vedere solutionarii ceditului respectiv si m-au ... (vezi toată discuția)