avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediul prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediul prenatal

Buna ziua,am intrat in concediu prenatal de la 1.06.2019 si am lucrat pana acum 4 luni din 22 Ian pana la 1 Iunie.Anul trecut am revenit in tara din UK pe 3 Oct iar in Noiembrie am ramas insarcinata.Saptamana asta am fost sunata de catre companie si mi-au spus ca banii ptr concediul prenatal nu vor fi decontati ptr ca au ne voie de 2 formulare A1 si S1 care provin din Anglia.Am incercat toata saptamana sa fac rost de ele dar fara succes deoarece site-ul guvernului nu imi mai recunoaste detaliile dintr-un anume motiv...inca mai astept un raspuns din partea lor...dar in cazul in care nu pot rezolva as avea alta optiune de a dovedi ca am cotizat acolo prin alte documente?Multumesc

Alte discuții în legătură

Rugaminte tzusca tzusca Firma pentru care am lucrat vrea sa ma dea in judecata pentru un prejudiciu de 1600 lei creat de fosta colega.Am primit acasa o comunicare de la un executor ... (vezi toată discuția)
Tva pentru produse cumparate online din uk Sorin Real Sorin Real Buna ziua , Va scriu pentru ca am facut cumparaturi de la un magazin de naturiste online Health Monthly din UK . Cand am primit pachetul am fost chemat ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac pentru a lua indemnizatie? danar danar Sunt angajata de 3 ani dar contractul de munca se termina la 31 August. Trebuie sa nasc la inceputul lunii Octombrie, deci este o luna pauza la plata CAS. Ce ... (vezi toată discuția)