avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Concediu de sarcina și lăuzia
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Concediu de sarcina și lăuzia

Bună ziua. Am intrat în concediu și risc maternal în data de 15.06. 2018,cu greu angajatorul mi-a plătit concediul de risc maternal reținând 125 lei lunar, acum mi-a plătit concediu de sarcina și lăuzia prima luna reținând 468 lei, pe ce nu știu,menționez căci salariul meu a fost de 1900 lei. Întrebarea mea este:cât se retin la stat taxe pentru cele 2 tipuri de concedi și pentru ce se rețin acești bani ??
Ultima modificare: Luni, 24 Iunie 2019
Adelina 2102, utilizator

Alte discuții în legătură

Indemnizatie concediu rm AndreeaRebegea AndreeaRebegea Buna ziua In noiembrie 2017 am ramas insarcinata. In decembrie 2017 ziua 11 am intrat in concediu medical cod 01- 745 . Am continuat cu acelasi cod pana la ... (vezi toată discuția)
Concediu medical risc AndreeaRebegea AndreeaRebegea Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate. Eu ma aflu in concediu de risc maternal(valabil pana la sfarsitul lunii) si ar fi 90 zile de risc ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pt risc maternal Elena_Aurelia Elena_Aurelia Buna ziua,am eu o problema :indemnizatia pt risc maternal se calculeaza 75 la suta din veniturile brute sau cele net? (vezi toată discuția)