avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imobil fara succesiune si cu lipsa unui mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imobil fara succesiune si cu lipsa unui mostenitor

Buna ziua,

As avea nevoie de ajutor legat de urmatoarea situatie:
Avem un imobil, al carui proprietar a decedat, mostenitorii sunt 3 copii (2 dintre acestea sunt vii si traiesc in Romania, 1 a decedat in Ungaria, unde si avea domiciliu), succesiunea nu s-a facut iar mostenitorul din Ungaria avea 1 copil. Nu se stie nimic despre copilul mostenitorului, nu mai pastreaza legatura cu rudele din Romania de mai bine de 10 ani. precum nici nu s-a pastrat cu celalalt mostenitor - deci nu se pot procura acte de deces, acestea oricum fiind in Ungaria si nu se poate afla o persoana de contact pentru acestea. Intrebarea mea este: Ce se poate face in cazul acesta pentru a se putea face succesiune si pentru a se putea vinde imobilul cu acte in regula?
Multumesc anticipat si sper sa fi fost cat mai clar in detalii.
Cel mai recent răspuns: MihaiSF , utilizator 09:43, 26 Iunie 2019
Se dezbate mostenirea la notar intre ceilalti mostenitori. mergeti la notar, va va cere martori eventual pe situatia de fapt.
Multumesc mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune carmen ionescu carmen ionescu buna ziua, supun atentiei dvs problema mea.Sint un cetatean roman resident in Italia.Mama mea a decedat in 2001 in Italia.Sint unica mostenitoare a unui ... (vezi toată discuția)
Duplicat certificat de deces buna seara, fratele mamei a decedat ... Vlad1968 Vlad1968 Duplicat certificat de deces Buna seara, fratele mamei a decedat de curand (locuia in alta localitate). Ei sunt 3 frati. Al treilea frate detine certificatul ... (vezi toată discuția)
Locuiesc in sua si vreau sa fac renuntare la succesiune VZI VZI buna ziua Am dubla cetatenie si locuiesc in SUA. Tatal meu a decedat in 1994 si s-a dezbatut succesiunea pe legea de atunci la notariat de stat. In 1991 era ... (vezi toată discuția)