avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inselaciune masina second
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inselaciune masina second

Buna ziua !As avea o intrebare in urma cu 9 luni am cumparat o masina .Proprietarul ne-a garantat buna conditie a masinii.Acum insa au inceput problemele.Geamul din fata a crapat si cand am schimbat la service ne-au adus la cunostinta ca precis masina a fost rasturnata pentru ca toata caroseria e stramba.Acum crapa de dinafara acoperisul in unele locuri e lipita cu scoci.Ce am putea face? Putem da in judecata fostul propritar sau a trecut multa vreme de cand am cumparat?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 14:30, 25 Iunie 2019
Puteți, da!
Trebuie formulată o acțiune estimatorie, fondată pe viciile ascunse ale lucrului!
un asemenea demers cat ar costa?
un asemenea demers cat ar costa?
care sunt etapele ce trebuie parcurse?
care sunt etapele ce trebuie parcurse?

Alte discuții în legătură

înșelăciune mașină second hand Csirike Csirike am cumpărat o skoda fabia in urmă cu 9 luni.Mi a fost garantata buna fynctionare a masinii.Insa dupa doua luni am constatat ca masina a fost rasturnata si ... (vezi toată discuția)
Vicii ascunse apartament Denisa H Denisa H Buna ziua, am achizitionat un apartament relativ nou de 10 luni, constructia are 5 ani si mi s-au spart tevile de la incalzirea termica din pereti, am avut ... (vezi toată discuția)
Masina second hand cu probleme haivas haivas Am cumparat un autoturism second hand de la o firma.Desi in am avut toate asigurarile ca masina este ok,dupa ce am facur o verificare tehnica am costatat ca ... (vezi toată discuția)