avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... masina second hand cu probleme
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

masina second hand cu probleme

Am cumparat un autoturism second hand de la o firma.Desi in am avut toate asigurarile ca masina este ok,dupa ce am facur o verificare tehnica am costatat ca masina are mai multe probleme tehnice si estetice.Administratorul societatii refuza sa aiba o intalnire pentru rezolvarea amiabila a problemei.Am facut sesizare la ANPC dar nu am mari asteptari.Ce pot face in continuare?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:54, 9 Octombrie 2019
Contractați servicii avocațiale pentru a formula o acțiune estimatorie, fondată pe viciile ascunse ale bunului!
Asigurările pe care le-ați primit despre calitatea autovehiculului sunt scrise pe undeva? Dacă sunt doar vorbe, ele nici n-au existat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumpărat o mașină nouă care, de fapt, avea aripa dreapta față înlocuită. dealerul mi-a dat dreptate, dar a zis să vorbesc cu importatorul. mă simt înșelat, ce pot face? RazvanMatei10 RazvanMatei10 Am cumparat o masina hyundai i20, noua, care in momentul primirii părea ok. După 5 zile am descoperit ca aripa dreapta față era schimbata (s-a umblat la ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto fara airbag chifor_lia chifor_lia Buna ziua,am cumparat o masina de la o persoana fizica de 3 saptamani.Azi am mers la mecanic sa schim turbosuflanta, si sa fac o verificare pentru a merge in ... (vezi toată discuția)
Urgenta! cumparatorul a semnat contractul si s-a razgandit doar.eu doar.eu am vandut masina second hand cu contract de vanzare cumparare tipizat (ex alb, roz, verde semnat de ambele parti) am primit banii, am predat masina , talonul ... (vezi toată discuția)