Buna ziua,am cumparat o masina de la o persoana fizica de 3 saptamani.Azi am mers la mecanic sa schim turbosuflanta, si sa fac o verificare pentru a merge in concediu,si mecanicul mi-a spus ca bordul masinii a fost pus,nu este cel originalsi nu exista airgerguri la sofer si la pasagerul din fata,partea drepta,fiind legate ceva rezistente pentru a nu eroare la calculator.Ce pot sa fac in situatia data,mi-e frica sa mai circul cu ea in acesta situatie,iar cel de la care am luat masina refuza sa-mi raspunda la telefon.Este o situatie incredibila,cum poti sa vanzi o masina in asemenea situatie,se poate intampla oricand o tragedie.Va rog sa ma ajutati si ce ma sfatuiti sa fac.Multumesc mult.
Incercati sa desfasurati demersuri pentru clarificarea problemei
Daca amiabil nu solutionati a,veti varianta sa promovati actiune impotriva vanzatorului pentru anulare contract vanzare cumparare pentru vicii ascunse
De regula achizitia de bunuei second hand implica si riscuri,care pot fi indepartate,daca anterior incheierii formelor de tranzactionare,partea interesata are dreptul sa realizeze verificare tehnica a autoturismului in service autorizat,ocazie cu care pot fi evidentiate defectiuni,eventuale componente lipsa sau deteriorate
Multumesc pentru informatie,recunosc a fost greseala mea ca nu am mers in service auto sa verific masina,am mers pe incredere,care din pacate se plateste.Oricum voi demara actiunea in judecata,sper sa nu dureze prea mult,dar eu pot se remediez situatia masinii,pentru ca asa nu pot circula,si sa-mi recuperez paguba ulterior,in cazul in care voi avea castig de cauza,cine stie.....