avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita parti sociale SRL
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita parti sociale SRL

pentru executarea silita a unor parti sociale a unei societati unde debitoarul este actionar trebuie efectuatata o expertiza judiciara.

aici am ajuns la un ping pong intre executor si expertul judiciar, pentru ca expertul spune ca executorul trebuie sa-i puna la dispozitie actele pe baza caruia sa evalueze (si tind sa cred ca are dreptare, intrucat normal ca fiind in litigiu, societatea a refuzat sa-i puna la dispozitie actele solicitate) , iar executorul spune ca expertu trebuie sa le obtina

cum se pot obtine actele respective daca societatea refuza ? trebuie alta actiune separata in justitie ? sau notificare de la executor si daca acestia nu raspund sa se efectueze evaluarea pe baza bilantului public ?

Alte discuții în legătură

Expertize judiciare elena13 elena13 Trebuie sa fac o expertiza judiciara. Partile in proces sunt persoane fizice. O parte in proces este actionar majoritar la o firma SA. Obiectivele pe care le ... (vezi toată discuția)
Evaluare expert judecatoresc alinagaina alinagaina Buna ziua ,cum face evaluarea un expert judecatoresc si cum vine platit?Se poate contesta?Dupa un proces de divort,pentru a face partajul este necesara ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila caradis caradis Buna ziua. Daca in cazul unei expertize contabile una din parti refuza sa trimita actele necesare expertizarii ce se poate intampla? Am citit si am inteles ... (vezi toată discuția)