avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil asociat unic administrator
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil asociat unic administrator

Buna seara, am un birou de asigurari, sunt asociat unic. Daca raman insarcinata pot sa beneficiez de indemnizatia crestere copil si sa continui activitatea la birou daca nu am salariati?
Ultima modificare: Miercuri, 26 Iunie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: loryalexandra , utilizator 19:56, 26 Iunie 2019
Realizati venituri ? Daca da, ce fel de venituri (salarii , indemnizatie administrator etc.)?
Sunt salariata in firma mea
In acest caz, puteti sa beneficiati de indemnizatia crestere copil, dar va trebui sa va suspendati c.i.m.

sau

puteti beneficia de stimulent de insertie, fara a mai intra in CCC, situatie in care veti primi salariul de la firma dvs. + 650 lei de la stat
Daca imi suspend c.i.m pot sa imi continui activitatea la birou ca administrator?
Puteti sa va continuati activitatea la birou ca administrator, dar fara remuneratie.

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie asociat unic si administrator DianaQ DianaQ Am nascut in urma cu 3 luni.In ultimii 2 ani am frecventat fara intrerupere cursurile la zi, de 11 luni sunt asociat unic si administrator fara contract de ... (vezi toată discuția)
Caz special - indemnizatie de crestere a copilului 2013 WinstonSmith WinstonSmith Va rog sa expuneti punctul dvs. de vedere privind conditiile de acordare a indemnizatiei de crestere a copilului in urmatoarele conditii: 1. Fiind tatal ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pentru persoane fara venit dodan dodan Buna ziua, Doresc sa ma ajute cineva in legatura cu anumite nelamuriri pe care le am. Situatia mea este urmatoarea; in momestul de fata sunt in somaj si am ... (vezi toată discuția)